切换到宽版
北斗六星!·百事通·查看新帖·设为首页·手机版

北斗六星网

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
北斗六星网 红袖家园 黄金时代 【哼哼】7 rings

【哼哼】7 rings [复制链接]

主楼
搜索本主题

Yeah, breakfast at Tiffany's and bottles of bubbles
蒂凡尼般地享用早餐 开几瓶香槟畅饮

Girls with tattoos who like getting in trouble
那些纹着纹身的女孩总爱招致麻烦

Lashes and diamonds, ATM machines
画着性感长睫毛 身戴豪华钻石 像ATM般疯狂吐钱

Buy myself all of my favorite things (Yeah)
只为给自己买一切最爱的东西

Been through some bad shit, I should be a sad bitch
经历这么多烦心事 本应安静如鸡

Who woulda thought it'd turn me to a savage?
谁曾想这让我变得这般强横霸道

Rather be tied up with cuffs and not strings
宁愿双手铐起 也不愿被附加条件限制

Write my own checks like I write what I sing, yeah (Yeah)
随手写下钞票 就像老娘写歌一样迅速

My wrist, stop watchin', my neck is flossin'
别再盯着我手腕不移 我早已挂起耀眼钻石项链

Make big deposits, my gloss is poppin'
身怀巨款 我金光四溢

You like my hair? Gee, thanks, just bought it
你喜欢我的新发型?噢 谢谢 这是我刚做的造型

I see it, I like it, I want it, I got it (Yeah)
我若眼见 我便着迷 令我渴望 我就定要得到

I want it, I got it, I want it, I got it
令我渴望 我就定要得到

I want it, I got it, I want it, I got it
令我渴望 我就定要得到

You like my hair? Gee, thanks, just bought it
你喜欢我的新发型?噢 谢谢 这是我刚做的造型

I see it, I like it, I want it, I got it (Yeah)
我若眼见 我便着迷 令我渴望 我就定要得到

附件: 您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册
分享到: QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
分享分享0 收藏收藏0 顶0 踩0

沙发

板凳
Ariana 的原唱完全是另一种风格,挺飒的,我这个按自己喜欢的调调哼。

地板
这。。。哼的什么调?

懂爱签名 发表于 2023-4-30 13:02
这。。。哼的什么调?

怪腔怪调,哈哈哈。

还以为是什么南腔北调呢